Tartus kaks last alla ajanud maasturijuht on staažikas roolijoodik

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaik Pärna tänaval.
Õnnetuspaik Pärna tänaval. Foto: Reporter.ee

Esmaspäeva päeval põrutas 1,6-promillises joobes ja lubadeta Dimitri (34) Tartus Pärna 10 maja ees maasturiga Jeep Grand Cherokee otsa kõnniteepiirdele ning seejärel ka piirde taga viibinud seitsme- ja kaheksa-aastasele tüdrukule. Lastest üks sai raskelt vigastada.


Sellesama juhi roolitud sõiduk sõitis juba varem linna peal otsa pargitud sõidukile ning lahkus sündmuskohalt. Operatiivkorrapidaja saatis patrulli asja uurima, vahendas Reporter.ee videolõik.

Patrull märkas autot ja püüdis seda peatada. Märgates politseipatrulli, keeras maasturijuht järsult Pärna tänavale majade vahele ning põhjustas seal avarii, selgitas Reporter.ee'le sündmuste käiku Lõuna politseiprefektuuri liiklustalituse juhtivkomissar Ove Saar.

Mõlemad tüdrukud said vigastada ning nad toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. Tüdrukutest väiksem on siiani raskes seisus.

Õhtulehe andmetel sai üks tüdrukutest auto parema küljega pihta, teisest sõitis aga auto üle. Šokis juht ei saanud enam aru mida ta teeb ning tagurdas lapsest veel kord üle.

Seitsmeaastane tüdruk on Tartu Ülikooli Kliinikumi intensiivravipalatis. Tema seisund on üliraske.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles