Tartu bridžimängijad on kullasoonel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridž.
Bridž. Foto: Ants Liigus

Tallinnas läinud nädalavahetusel toimunud võistkondlikel meistrivõistlustel võitis Tartu võistkond Monte Carlo võistkondliku kulla.


Tartus toimusid aga 28. ja 29, märtsil. juuniorpaaride ja seeniorpaaride meistrivõistlused. Seeniorpaaride meistrivõistlustel tuli Tartusse esikoht ja juuniorpaaride esiviisikus oli 4,5 Tartu paari.

Seeniorpaaride meistrivõistlused võitis paar Valter Raudmets - Arnold Kivik (viimane on Jõgevalt, kuid Tartu bridžiklubi liige).


Juuniorpaaride tipp nägi välja selline:
1. Maarja Oras - Pihel Sarv (elab Elvas, aga on Tartu BK liige)
2. Tanel Teinemaa - Irene Tamm (tallinlanna)
3. Andre Kaldamäe - Lauri Kaldamäe
4. Kaarel Piip - Kristjan Krips
5. Erki Metsanurk - Tuul Sarv

Võistkondlikud meistrivõistlused toimusid kolmes etapis, viimane neist möödunud nädalavahetusel 4.-5. aprillil.


Võidukasse Monte Carlosse kuulusid: Hannes Nirk, Vallo Kask, Toivo Jullis, Tõnis Pleksepp (Otepää-Tartu BK), Teno Lutter (Põlva - Tartu BK), Vladimir Gonca (Riia).

Hõbemedalid sai kaela Tallinn-Helsingi Eksprompt.


Pronksmedalitega pidi leppima kolmel eelmisel aastal võitnud Tartu-Tallinn-Pärnu võistkond Druva: Leo Luks (Tartu), Lauri Naber (Tartu), Lembit Dalberg (Otepää- Tartu BK), Sven Sester (Tallinn), Olavi Oja (Pärnu), Aivar Tihane (Riia-Pärnu).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles