Noored otsivad lahendusi ühiskonna kitsaskohtadele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Nõlvak.
Rainer Nõlvak. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Neljapäeval Tartus Sadamateatris peetaval innovatsioonikonverentsil otsivad 250 noort Eestist, Lätist ja Leedust ühiselt uuendusmeelseid lahendusi kitsaskohtadele ühiskonnas.



«Hea on tõdeda, et noored soovivad sellistel teemadel sõna võtta,» sõnas ürituse patroon, «Teeme ära» ja «Minu Eesti» kodanikualgatuste eestvedaja Rainer Nõlvak.



Noorte innovatsioonikonverentsi korraldab rahvusvahelise üliõpilasorganisatsiooni AIESEC Eesti haru, mille eesmärgiks on aidata kaasa tulevaste ühiskonnaliidrite arendamisele. 



Nõlvaku sõnul keskendub konverents ka küsimusele, kuidas  ettevõtluse kaudu ühiskonda paremaks muuta, olgu selleks siis sotsiaalne ettevõtlus või tavamõistes ärilise ettevõtte ühiskondlikult vastutustundlik käitumine.



Noortega jagavad oma kogemusi ettevõtjad ja firmajuhid, kelle ettevõtted on paistnud silma uuenduslikkusega ühiskonna probleemide lahendamisel.



Ettevõtmine on ühtlasi «Minu Eesti» mõttetalgute ametlik eelkohtumispaik noor­­tele. Konverentsil alguse saanud ideede edasiarendamine jätkub «Minu Eesti» mõttekodades 1. mail. Konverentsi kohta leiab teavet aadressilt http://innovatsioon.aiesecestonia.net. (TPM)



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles