Loomemajanduskeskus tähistab aastapäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu loomemajanduskeskus tähistab sel nädalal kolmeaastaseks saamist rändnäituse, raamatuesitluse ja tootearenduskoolitusega.

Tänasest saab Kalevi 17 hoones vaadata Loova Eesti virtuaalse tootearendusprogrammi PESA rändnäitust, millega tähistatakse PESA esimese lennu lõpetamist.

Täna kell 16 esitleb kohvikus Spargel oma esimest raamatut «Aed aitab. Roosina sündinud» loomemajanduskeskuses äriplaani kaitsnud Janika Sammasto. Raamatus on aianduslikke ja aiandusteraapilisi nõuandeid, rooside kirjeldusi jm, kaasas on CD aedades salvestatud loodushäältega.

Kolmapäeval kell 14−17 on Kalevi 17 saalis praktiline koolitus «Tootearendus ekspordiks valmistumisel», koolitajaks Indrek Maripuu.

Loomemajanduskeskuse kolmes majas tegutseb fotograafe, kunstnikke, disainereid, maastikuarhitekte, filmiloojaid, kunstivahendajaid, 3D-lahenduste loojaid. Lahti on disainipood, kohvik Spargel ja äsja avatud ajastumoe kauplus Vintage Kompvek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles