Joobes mees peksis Tartus maju ja restorani reklaamivat nukku

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene restorani Vassilissa kõhukas Matrjoška on sattunud möödujate ohvriks ka varem. Korra on kuju ka varastatud, seejärel salaja tagasi toodud.
Vene restorani Vassilissa kõhukas Matrjoška on sattunud möödujate ohvriks ka varem. Korra on kuju ka varastatud, seejärel salaja tagasi toodud. Foto: Andres Lindok

Teisipäeva õhtul tungis alkoholi tarvitanud meesterahvas kallale restorani Vassilisse nukule, mis asus Tartu Raekoja platsi ja Kompanii tänava nurgal. Politsei toimetas laamendaja kainenema.

Juhtimiskeskusele teatati 24. juulil kell 18.56, et Kaarsilla otsa juurest siirdus Kompanii tänavale meesterahvas, kes peksab rattaketiga vastu majade seinu. Politseile edastati ka mehe tundemärgid: umbes 185 cm pikk, seljas sinist värvi seljakott, jalas hallikad lühikesed püksid, peas prillid ning nokamüts.

Läheduses viibinud patrullauto jõudis raeplatsile umbes minutiga ning korrakaitsjad tabasid laamendaja, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Selgus, et mehe käes oli rattalukk, millega ta peksis politsei silme all restorani reklaamivat kuju, kahjustades seda. Restoran lubas teha avalduse, et mees tekitatud kahju hüvitataks.

26-aastase mehe viis politsei arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles