Lapsed näitasid Tartu triatlonil kõrget taset

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tartus peetud Baltimaade esimene linnatriatlon lastele osutus tugevamate sportlaste jaoks vaid kiireks spurdiks. Väiksematele lastele tähendas triatloniraja läbimine aga kindlasti eneseületust.

Emajõkke hüppas Atlantise ees 75 erinevas vanuses last. Üheksa meetri sügavuses ja kiire vooluga vees tuli ujuda 160 meetrit teisele poole jõge. Juba ujumisdistantsilt astus esimesena veest välja ning jooksis vahetusalasse hilisem võitja Kregor Zirk.

Vabaduse puiesteele püsti pandud vahetusalas panid noored sportlased kiivri pähe ning pedaalisid 2,5 kilomeetri pikkusele rajale autodele suletud Tartu tänavatel. Järgnes 800 meetrit jooksu Emajõe kaldapealsel.

Esimesena saabus finišisse Kregor Zirk, kelle aeg oli kõigest 10.46. Palju ei jäänud maha teise koha saavutanud Johannes Sikk, kelle aeg oli 11.12. Tema kannul lõpetas Rauno Variku ajaga 11.16.

Parim tüdruk oli Marie Elisabeth Martinson. Tema saavutas üldjärjestuses viienda koha ajaga 11.31.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles