Fotod: Tartus keeras vastu posti sõitnud auto katusele

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Lõunakeskuse juures Ringtee tänaval juhtus täna õhtupoolikul liiklusõnnetus sõiduautoga Saab, mis vastu posti sõitis ja seejärel katusele keeras.

Politsei lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul said korrakaitsjad teate õnnetusest kell 16.27 ning autojuht sai kergeid vigastusi. Kiirabi andis 1966. aastal sündinud mehele, kes oli autos üksi, kohapeal esmaabi.

Sündmuskohal avarii asjaolusid uurinud politseinik selgitas, et Saab oli sõitnud Lõunakeskuse juures ringristmiku suunas, kui äkki põrkas parempoolsete ratastega vastu äärekivi. Kokkupõrke tagajärel paiskus masin vastu rohumaal paiknevat tänavavalgustusposti ning sealt edasi sõiduteele, kus jäi pidama katusele.

Kohapeal viibinud Postimees.ee lugeja sõnul tuli auto suure kiirusega 20 kilomeetrise tunnikiiruse piiranguga alast bensiinijaama juures ega suutnud välja võtta väikest kurvi. Selle asemel kihutas masin vastu posti ja paiskus seejärel katusele.

Mehe alkomeetriga kontrollimisel fikseeriti, et ta oli kaine. Millistel täpsematel asjaoludel õnnetus juhtus, selgitab välja väärteomenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles