Reporter.ee: TTK juht ühendaks kaubamaja, Tasku ja uue ärikeskuse

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana kaubamaja kohale rajatav TTK tulevane ärikeskus tuleb põhiosas 5–8-korruseline, Turu tänava serva kavandab ettevõte kuni 14-korruselist hoonet. Selleks tuleks aga muuta praegust detailplaneeringut.
Vana kaubamaja kohale rajatav TTK tulevane ärikeskus tuleb põhiosas 5–8-korruseline, Turu tänava serva kavandab ettevõte kuni 14-korruselist hoonet. Selleks tuleks aga muuta praegust detailplaneeringut. Foto: TTK

Tartu Tarbijate Kooperatiivi juht Tarmo Punger leiab, et vana kaubamaja asemele rajatav uus hiiglaslik ärikeskus tuleks kas maa alt või maa pealt ühendada nii uue kaubamaja kui ka vaba aja keskusega Tasku.

Hooned peaks omavahel ära ühendama, et inimesed jõuaksid autoga tõmblemata ühte või teise kohta kohale, sõnas Punger Reporter.ee’le.

Ta pidas katusealust liikumisvõimalust ühest hoonest teise meie heitlikes ilmastikuoludes väga oluliseks.

Ehituse alustamisse kriisiajal suhtus ta optimistlikult, tuues paralleeli, et ka näiteks Hooveri tamm USAs rajati just Suure Depressiooni ajal ning üldse on kriisid just õige aeg uute algatuste jaoks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles