Ilmus loomemajanduskeskuse veebiajakirja suvenumber

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27. juunil 2012 ilmus Tartu loomemajanduskeskuses tegutsevate ettevõtete Disainimaja ja Pimik eestvedamisel veebiajakirja Lehter teine number (), milles tutvustatakse põnevaid loomeinimesi ja -ettevõtjaid ning kust leiab huvitavat informatsiooni loomevaldkonnaga seotud teemadel.

Ajakirja peatoimetaja Hedviga Vei ütles oma eessõnas, et Lehtri teine number on täis neid inimesi, kes teatud ajahetkel on julgenud elada täiel rinnal ning tänu sellele jõudnud väga nauditavasse eluetappi.

Ajakirja avalooks on intervjuu reklaamiagentuuri Tank partneri ja loovjuhi Joel Volkoviga. Lehtris tutvustatakse ka paljusid põnevaid kunstnikke, kellest mitmed tegutsevad igapäevaselt Antoniuse õues. Sellele keskkonnale ongi ajakirja suvenumbris rohkesti tähelepanu pööratud. Lehter jagab ka praktilisi nõuandeid, kuidas teha ise lebola või valmistada maitsvaid roogasid kohviku Spargel või maitseelamuse koja menüüst. Vintage-rubriik on seekord stiilse auto Fiat 126 päralt  ja moeseeria tutvustab stiilseid inimesi Tartu tänavatelt. Reisisihiks soovitab Lehter valida Sibulatee ning vaatajateni jõuavad Pimiku filmimeeste pildiseeriad New Yorgist ja Bangladeshist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles