Tartus sai vigastada autoga kokku põrganud mootorrattur

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Risto Mets / Postimees

Tartus Kreutzwaldi tänaval sai täna ennelõunal vigastada autoga kokku põrganud mootorrattur.

Õnnetus juhtus kella 11.06 ajal Kreutzwaldi 56 maja ees, kus kesklinna poolt tulnud Volkswagen Bora põrkas vasakpööret tehes kokku mootorratturiga. «Sõiduauto ei lasknud läbi mootorratturit, kes on nüüd haiglas,» sõnas politsei pressiesindaja Agu Lall.

Volkswageni juht kinnitas sündmuskohal Postimehele, et sooritas parasjagu vasakpööret maaülikooli Tehnikamaja juures asuvasse parklasse. Tallinna poolt saabunud mootorrattur sõitis autojuhi kinnitusel üsna kiiresti. Volkswageni tagumine uks oli avarii järel tugevasti mõlkis. Mootorrattal purunes kondliosa. Samuti voolas külili paiskunud kaherattalisest asfaldile õli, mille päästjad katsid absorbentainega.

Kokkupõrke järel oli mootorratast juhtinud noor mees teadvusel, kuid appi tõtanud pealtnägijad palusid tal igaks juhuks asfaldile pikali jääda ning kutsusid kiirabi.

Liiklus oli Kreutzwaldi tänaval õnnetuse tõttu mõnda aega häiritud. Üks sõidusuund oli suletud ning liiklust reguleeris politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles