Tehvandi staadion muutub ajutiselt lennuväljaks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multifunktsionaalne Tehvandi spordistaadion.
Multifunktsionaalne Tehvandi spordistaadion. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Neljapäevast pühapäevani korraldab Eesti Tiibvarjuspordi Liit Otepää-Palupera ümbruses
rahvusvahelised motovarjuspordi võistlused, mis on ühtlasi testiürituseks aasta hiljem samas peetavatele Euroopa meistrivõistlustele.

Otepää vallavalitsuse teatel muudavad motovarjusportlased 26. mail Tehvandi staadioni omapäraseks lennuväljaks ning laupäeva õhtul saab näha ka lennushow'd kireva seltskonna esituses.

Ürituse korraldaja Paap Kõlari kinnitusel saabub laupäeva õhtul lennates Tehvandile rahvusvaheline lennuseltskond, mis ei jää kindlasti otepäälastele märkamatuks. «Õhus tiirlevaid erinevaid lennuaparaate saab olema rohkesti,» lubas Kõlar.

Rahvas saab jälgida staadionilt üle- ja läbilende, formatsioonilende, demo- ja trikilende staadioni kohal ja muud põnevat. Eriti soodsa ja tuulevaikse ilma korral võib näha ka täpsusharjutusi.

«Meie spordiala on väga ilmatundlik ja oleme valinud selleks ürituseks parima võimaliku aja, lõplikud olud aga selguvad ikkagi alles kohapeal.»

Sissepääs Tehvandi tribüünidele on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles