Noor piirivalvur sai tunnustuse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Torim.
Martin Torim. Foto: Lõuna prefektuur

Tallinna Rotary klubi andis maikuus üle oma iga-aastased preemiad parimatele noortele politseiametnikele. Lõuna prefektuuri ametnikest pälvis parima noore piirivalvuri tunnustuse Mehikoorma kordoni piirivalvur Martin Torim.

Lõuna prefektuuri kinnitusel töötab Martin Torim piirivalvurina 2008. aastast. Ta on osalenud neljal korral Euroopa Liidu piirivalveagentuuri Frontex välismissioonil ja kuulub Euroopa piirivalve kiirreageerimisüksusesse Rabbit.

Praegu viibib Torim missioonil Kreekas Eesti kontingendi vanemana. Ta on tunnustatud pinnaltpäästja ja koolitab selles vallas teisigi.

Mullu suvel märkas Torim teenistuses olles vaatluskaameras kaldalt eemale ujuvat alaealist tüdrukut, kes sattus uppumisohtu. Piirivalvur toimetas uppuja kaldale ja päästis tüdruku elu.

Kolleegid iseloomustavad Martinit kui usaldusväärset ja eeskujulikku inimest, kes peab lugu huumorist ning on kõigele lisaks väga hea suhtleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles