Karlova päevad kestavad terve nädala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova linnaosa päevad.
Karlova linnaosa päevad. Foto: Kristjan Teedema

Täna algasid Tartus igakevadised Karlova linnaosa päevad, mis pakuvad mitmekülgset kultuuriprogrammi, avavad võimaluse kiigata Karlova aedadesse ja hoovidesse ning lustida Karlova laadal.


Karlova linnaosa seltsi eestvedamisel toimuvad Karlova päevad pakuvad tegevusi kogu nädala: esmaspäev on pühendatud planeeringutele, teisipäev kannab filmi- ja nostalgiapäeva nime, kolmapäeval keskendutakse kirjandusele, neljapäev on kunsti- ja muusikapäev ning reedel on tähelepanu all roheline keskkond.

Kevadpäevade põhipäev laupäev algab traditsioonilise karlovlaste rongkäiguga kell 11.30 Sõpruse silla juurest, kust karlovlased liiguvad puhkpilliorkestri saatel peopaika Tartu loomemajanduskeskuse pargialale Kalevi tänavas.

Loomemajanduskeskuse pargis on laat ja töötoad ning kaasa saab elada muusikaprogrammile.

Muu hulgas on võimalik jälgida mõõkade valmistamist ja mõõgaturniiri, saab kohtuda päästjate ja korstnapühkijaga ning noppida teadmisi tuleohutusest, maalida, meisterdada, uudistada legoroboteid ja osaleda seiklusmängudes. Peoplatsil tunnustatakse ka tiitli «Karlova ehe» väärilisi Karlova hooneid.

Pühapäeva hommikul on kõik oodatud perehommikule Anna Edasi kohvikus (pildil).

Karlova päevade kava leiab Karlova seltsi koduleheküljelt www.karlova.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles