Sunshine võitis Eesti meistritiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine koos treenerite Maire Kamariku (vasakul) ja Kristiina Noorega.
VK Janika Sunshine koos treenerite Maire Kamariku (vasakul) ja Kristiina Noorega. Foto: Janika Mölder

Pühapäeval Tallinnas toimunud rühmvõimlemise Eesti meistrivõistlustel võitis võimlemisliidu teatel Eesti meistritiitli VK Janika Sunshine (36,45 punkti). Maikuu lõpus Cartagenas toimuvateks maailmameistrivõistlusteks valmistuvas rühmas võistlesid Evelin Mutli, Ilona Aigro, Maris Pagel,  Marlen Miilaste, Laura Varblane, Carmen Kukk, Heleri Laanes, Merili Savolainen, Maret Viirma, Liisa Varblane. Võistkonda treenivad Kristiina Noor ja Maire Kamarik.

Hõbemedalid võitis VK Janika Tallinn meistriklassi rühm (treenerid Galina Kedrina ja Epp Rohila) 33,35 punktiga ning pronksmedalid Narva IVK Fouette rühm (treener Anna Dmitrijeva) 26,40 punktiga.

Juunioriklassis võitis kuldmedalid VK Janika juunioreliit, VK Janika Garnett ja VK Piruett juunioride rühma ees.

Noorteklassis toodi Tartusse pronksmedal, mille võitis VK Rütmika võistkond (treenerid Liisel Perlin ja Svetlana Unt).

Lasteklassi kolmikvõit tuli Tartusse. Kuldmedali võitis võimlemismaailmas nime teinud noor võistkond VK Janika Diamonds (treenerid Grete Reimand ja Katre Unt-Lidmets). Hõbemedal läks VK Janika võistkonnale Liilia (treenrid Kristel Pärna ja Maarja Jaanovits) ning pronksmedal noorele VK Janika võistkonnale Rosett (treenerid Teivi Teder ja Jelena Karpova).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles