Tartlane võitis field target’is esikoha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vedruklassi võitja Ülo Lesta Tartu klubist.
Vedruklassi võitja Ülo Lesta Tartu klubist. Foto: Ave Jalakas

Täpne tartlane Ülo Lesta võitis 62 tabamusega kindlalt Pärnumaal Jõulumäel toimunud Eesti field target’i meistrivõistluste esimese etapi vedrupüsside klassis.

Võrdse 56 tabamusega läksid ümberlaskmisele koondislased Heli Jalakas ja Elmet Orasson Tallinna klubist. Heli Jalakas kindlustas omale teise koha 40 meetri püstilasuga 40 mm märgi kukutamisel, jättes klubikaaslase Elmet Orassoni kolmandaks.

Suruõhupüssides saavutas samuti kindla esikoha tubli 83 tabamusega

Konstantin Sedov Riiast. Teiseks tuli Romi Agar 74 tabamusega ja kolmandaks Aron Jalakas 69 tabamusega. Esikolmik esindab Tallinna klubi.

Võistluste korraldajaks oli Pärnu Field Target Klubi. Võisteldi kahes klassis: suruõhu- ja vedrupüssid suudmeenergiaga kuni 16,3 J. Korraldaja oli kahe päeva jooksul Jõulumäe parkmetsa püstitanud uusimatele rahvusvaheliste võistluste nõudmistele vastavat kaks 50 märgiga kõrgeima raskusastmega võistlusrada.

ENFTA president Kaidu Jalakas ütles, et kuna otsitakse kohta, kus field target'i maailmameistrivõistlusi korraldada, siis Jõulumäe on üks tugevaid kandidaate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles