Lastepsühhiaatrid ootavad õpetajaid teabepäevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefond ja psühhiaatriakliinik korraldavad Lõuna- Eesti pedagoogidele, sotsiaaltöötajaile, sotsiaalpedagoogidele ja asenduskodude kasvatajaile kaks tasuta teabepäeva teemal «Vaimne tervis – väärtus meie kõigi jaoks».

Esimene neist tuleb 25. aprillil, siis käsitletakse pere olukorra mõju lapse toimetulekule. Arutelu juhivad lastepsühhiaatrid Anu Susi ja Inna Lindre, lapsepsühholoog Katrin Pruulmann ja sotsiaaltöötaja Kairi Nool.

Teine teabepäev on 15. mail, kui käsitletakse laste käitumisprobleeme juhul, kui sobimatu käitumine tuleneb psüühikahäirest, ning lapse abistamise võimalusi.

Arutelu juhivad lastepsühhiaatrid Inna Lindre ja Aime Meos, lapsepsühholoog Margit Koolmeister ja sotsiaaltöötaja Kairi Nool.

Mõlemal teabepäeval tehakse ka rühmatööd, arutletakse probleemolukordi ning otsitakse neile lahendusi.

Teabepäevad on Tartu Ülikooli Kliinikumi psühhiaatriakliinikus aadressil Raja 31. Täpsemat teavet registreerumise kohta saab küsida meiliaadressil aneth@lastefond.ee või ave@lastefond.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles