Linn leidis Zum Zumile uue rentniku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Zum Zum.
Kohvik Zum Zum. Foto: Margus Ansu

Tänasel istungil kinnitas Tartu linnavalitsus kohviku ZumZum uueks rentnikuks Rakvere ettevõtja Hanno Saaremetsa, kes võitis rendikonkursi hinnaga 14,1 eurot ruutmeetrilt kuus.

Tartu linnavalitsus hakkas otsima Küüni 2 asuvatele kohvikuruumidele uut üürilist märtsi alguses, mil senine rentnik AS Pere Restoranid ütles rendilepingu üles. Senine rentnik maksis linnavalitsusele üüri 8,96 eurot ruutmeetrilt kuus.

Lisaks Saaremetsale tegid pakkumise veel Püssikas OÜ, Lainevee OÜ, Scarface OÜ ning osaühing Wisecraft.

Linn annab lepingu allkirjastamise järel kohvikuruumid Hanno Saaremetsale rendile viieks aastaks. Arvestades, et äriruumide üldpind on 400,5 ruutmeetrit, peab uus üüriline maksma igakuiselt linnakassasse 5647 eurot ja 5 senti.

Milline saab olema kohviku tegu ja nägu uue juhtimise all, ei soovinud vastne rentnik esialgu täpsustada. «Lõplik kontseptsioon on alles töös ning veel on vara küsimustele detailselt vastata,» märkis Saaremets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles