Keskkonnahariduse keskus kutsub kuduma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõngakerad.
Lõngakerad. Foto: Margus Ansu

Keskkonnahariduse keskus kutsub kõiki näputööhuvilisi täna õhtul kudumisgrafitit tegema, et markeerida sellega keskuse praegust asukohta ning ehitatavat maja Lille tänavas. Grafitiga tähistatakse keskuse kümnendat sünnipäeva.

Täna õhtul kell kuus ootavad kudujaid-heegeldajaid keskuse ruumides Kompanii 10 lõng, vardad ja Fred Jüssi «Ööülikooli» salvestis. Üheskoos asutakse valmistama triibulisi juppe, mis hiljem puutüvede ümber traageldatakse.

Need, kes täna minna ei saa, kuid soovivad aidata, võivad rõõmsavärvilised puukampsunid ise kodus valmis teha ja need keskkonnahariduse keskusesse viia, oodatud on ka lõng.

Täpsemat teavet tänase ürituse ning kudumite mõõtude kohta leiab internetiaadressilt www.teec.ee.

Kudumid paigaldatakse puudele järgmisel nädalavahetusel, 7. ja 8. aprillil, kudumisgrafiti avatakse esmaspäeva, 9. aprilli õhtupoolikul kell neli ning jääb puid kaunistama terveks suveks. Pärast grafiti mahavõtmist valmib ülejääkidest vaip keskuse uude majja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles