Piltuudis: ootamatu talv viis bussi piirdele rippuma

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Puusepa ja Tervishoiu tänaval libises teelt välja ja jäi põrkepiirdele rippuma Mercedese väikebuss.
Tartus Puusepa ja Tervishoiu tänaval libises teelt välja ja jäi põrkepiirdele rippuma Mercedese väikebuss. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Ööl vastu tänast kaotas väikebuss Mercedes Benz Sprinter Tartus Puusepa tänaval juhitavuse ning paiskus teelt välja, jäädes põhja peale rippuma kurvis asuvale teepiirdele.

Õnnetuse juhtus pealtnägijate kinnitusel kell 4.00 - 4.30. Esmalt kutsus juht tuttavaid appi bussi piirdelt maha sikutama, kuid see ei õnnestunud. Hommikutundidel läks see lõpuks korda traktoriga tõmmates.

Lõuna prefektuuri kinnitusel käis Puusepa ja Tervishoiu tänava ristmikul juhtunud avarii asjaolusid kontrollimas ka politsei. Juht vigastada ei saanud ning edasi vaatab sõiduki üle kindlustus.

Prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli kinnitusel oli õnnetuse eeldatav põhjus libedus. Eile õhtul hakkas lund sadama ning praegu juba kevadiste oludega harjunud juhid ei suuda end muutuvates oludes piisavalt kiiresti ümber häälestada.

Gaasipedaali tuleks linnas nagu ikka - vajutada tagasihoidlikumalt. Selliste teeolude korral tuleks olla veelgi ettevaatlikum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles