Lugeja kiri: südamega tehti imet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Need on minu muljed haiglas oldud päevadest, mis ootamatult kujunesid meeldivaks. Muidugi on hirm, kui pead vastu minema millelegi teadmatule, mis tehakse sinu kehaga, aga seekord oli hirm asjatu. Selle omalaadi ime saa­­tis korda doktor Rein Kolk, vanemarst ja õppejõud.

Justkui võluri kätega juhitud tegevus minu sees oli näha arstidele ja tudengitele, kes seda jälgisid.
Ilmselt oli see tavaline arsti(de)le, aga inimesena sain ainulaadse kogemuse ja tulemuse – alatiseks kõrvaldatud südamerütmihäire!

Rütmihäire oli piinanud mind juba aastaid ja tegi igapäevase elu üpris ettearvamatuks. Kunagi ei võinud teada, millal need hood tekivad ja teinekord üllatas mind rütmihäire isegi autoroolis.
See oli üpris kurnav ja ebameeldiv. Kui aga dr Kolk ütles, et nüüd on see alatiseks kõrvaldatud, siis tajusin tõesti imet.

Olles haiglas veel teadmata, mis täpselt juhtub ja kuidas, on alati abiks tore palatikaaslane – proua Asta oli see imetabane inimene, keda siiani mäletan suure soojusega. Suur tänu ka kogu personalile! Selles kõiges on kindlasti oma osa TÜ kardioloogiakliiniku juhatajal professor Jaan Ehal. Kogu meeskonna suurepärane töö on aidanud tuhandeid inimesi ja aitab jätkuvalt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles