Kas Tammeka jalgpalliklubi leidis uue juhi?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanuari keskel jõudis Tartu Postimeheni info, et jalgpalliklubi Tammeka otsib uut tegevjuhti. Nii klubi president Jane Afshar kui tegevjuht Veiko Soo ütlesid siis, et klubisse otsitakse küll uut inimest, kuid veel pole teada, kuidas ametid jagatakse. Kas nüüd on selgunud, mis saab?

Vastab Tammeka tegevjuht Veiko Soo:

Selgunud on see, et mina jätkan klubis, kuid pole veel kindel, kas tegevjuhina või kellegi teisena.

Läbirääkimised käivad ja sel nädalal anname kindlasti välja ka pressiteate, aga praegu ma rohkem ei kommenteeri.

Kolmapäeval sõlmis Tammeka kaheaastase lepingu Kameruni U20 koondislasest ründaja Gael White Njeukamiga. Kas plaanitakse veel uusi mehi tuua?

Klubi juhtkond on öelnud, et tuleb veel mängijaid katsetama. Nimesid ma veel öelda ei oska, aga plaan igatahes on, sest ründesse on vaja kedagi juurde. Seda teab täpsemalt peatreener.

Väljastpoolt Tammekat peaksid liituma ka Soomes mänginud pärnakas Maido Pakk ja Dmitri Jegorov Tallinna Kalevist. Lepinguid nendega veel sõlmitud ei ole, aga treeningutel on nad osalenud juba kuu aega.

Kaarel Kiidron ja Siim Tenno sõlmisid lepingu Tšehhi klubiga. Kaarel To-rop, Albert Prosa, Reio Laabus ja Mait Toom hakkavad uuel hooajal mängima FC Floras. Kas kadusid on veel?

Kiidron ja Tenno jäävad sealse hooaja lõpuni Tšehhi. Nendega sõlmiti praegu pooleaastane leping, eks siis pärast vaadatakse edasi.

Meie äärekaitsja Kaarel Kallandi on ka ära öelnud, et ta järgmisel hooajal meistriliiga tasemel enam ei mängi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles