Luunjas saab kuulata ooperiaariaid ja valmib lavastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luunja kultuurimaja sarjas «Kultuuri neljapäev» on 19. jaanuaril kell 18 kavas kontsert «Jääaaria», milles esitab aariaid Mozarti, Straussi, Verdi ja Wagneri ooperitest sopran Kai Kallastu. Kontsertmeister on Andrus Kallastu.

«Jääaaria» on Pärnu Ooperi talvine muusikaprojekt, mida on soovitatav nautida suvepealinna unistusi, armastust ja emotsioone täis muusikakokteili jäätisevariandina.

Kultuuribuss väljub Vanemuise suure maja eest parklast kell 17.30 ja Luunja kultuurimaja juurest kell 19.30.

Kultuurimajas tuleb lisaks 20. jaanuaril kell 19 esietendusena vaatajate ette Jan Rahmani võrukeelne naljamäng «Sõit», mille osatäitjad eesotsas nende juhendaja Iiri Saarega on Luunja Aidateatrist.

Luunja Aidateater kui täiskasvanute harrastusteater alustas tegutsemist 2010. aasta oktoobris. Mullu märtsis valmis esimese lavastusena Oskar Lutsu «Kapsapea». Jan Rahmani ühevaatuselist näidendit on tartumaalastest publikule mõeldes veidi mugandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles