Keskkonnapäeval saab linnumaju meisterdada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihased nokitsemas
Tihased nokitsemas Foto: Raul Sunts

Sel laupäeval, 14. jaanuaril kutsub Tartu keskkonnahariduse keskus (Kompanii 10) linlasi keskkonnainfopäevale, kus saab talviseks ajaks väärt nõu ning töötubades praktilisi oskusi.

Jagame talvega seotud olulist loodus- ja keskkonnateavet, räägime talvistest aialindudest ning meisterdame üheskoos lindudele söögimajasid rääkis keskuse keskkonnainfo spetsialist Maris Mägi.

Huvilised on oodatud juba kell 10 algavasse infotundi, kus keskus tutvustab majaomanike talviseid kohustusi ja keskkonnaalaseid seadusmuudatusi. Samuti saab informatsiooni Tartumaa matka- ja suusaradade kohta.

Keskpäeval räägib ornitoloog Riho Kinks lindude rändest, talvistest sulelistest meie akna taga ja nende toitmisest.

Seejärel algab linnusöögimajade meisterdamise töötuba, kus mittetulundusühingu TajuRuum juhendamisel valmivad taaskasutatavatest materjalidest omanäolised söögimajad. Samas saab meisterdada ka lindudele põneva kujuga rasvapalle.

Töötoas osalemiseks paluvad korraldajad eelnevalt registreerida telefonil 736 6120 või e-posti teel info@teec.ee. Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles