Maadlejad tähistasid jõule mitmevõistlusega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Kalev/Englase aasta parimad maadlejad. Vasakult: Hindrek Käppa, Karlis Hallik, Joosep Vähi, Hardo Toots ning Leimar Pärtmaa (kuldmedal juunioride MV ning pronksmedal seenioride MV). Pildilt puudub haiguse tõttu üks spordiklubi teenekamaid sportlasi- Kristjan Press.
SK Kalev/Englase aasta parimad maadlejad. Vasakult: Hindrek Käppa, Karlis Hallik, Joosep Vähi, Hardo Toots ning Leimar Pärtmaa (kuldmedal juunioride MV ning pronksmedal seenioride MV). Pildilt puudub haiguse tõttu üks spordiklubi teenekamaid sportlasi- Kristjan Press. Foto: Karlis Hallik

Tartu Spordiseltsi Kalev 110.aastapäeva ja Tartu S/S Kalev/Englase (endise Kalevi Spordikooli maadlusosakonna) 40. aastapäeva tähistamise raames peeti Tamme staadioni maadlussaalis 11. jõuluvõistlus kreeka-rooma maadlejatele.
 

Tänavune kava oli varasematest erinev. Nimelt võeti mõõtu üsna erilises mitmevõistluses, mis koosnes hoota kaugushüppest, maadlussillast tõustes kolm korda maadlusvõtte sooritamisest, topispalli ülepea heitmisest ja noolevisetest.

Tänavused paremad oma vanusegruppidesis ja kaalukategooriates:
7-10 aastased – tüdrukutest Kirke Naarits, poistest Kristo Keero, Laurits Hiie ja Ralf Konrad Suik;

11-13 aastased – tüdrukutest Gerli-Mae Käppa, poistest Kait Kivilaid, Kiur Kaasik ja Kris Käppa, Magnus Hiie ja Karl Aleksander Suik;

kuni 15 aastaste parim oli Kristjan Kingo.

Kuni 17-aastased mõõtsid võimeid neljas kaalukategoorias, milles parimad olid Karlis Hallik ja Siim Vigel, Steven Klement ja Marko Vahi, Madis Naarits ja Artur Permin ning Hindrek Käppa ja Vladislav Gavriltsenko.

Absoluutselt paremaid tulemusi näitasid selles grupis Hinrek Käppa ning Taanis õppiv ja treeniv Madis Naarits. Juunioride parim oli Uku Vigel.
Üritust toetas kolmekordne olümpialane Helger Hallik.

Kalev/Englas aasta parimad oma vanusegruppides on kõik tänavused Eesti meistrivõistluste medalivõitjad: seenioridest – Joosep Vähi, Hardo Toots ja Kristjan Press, juunioritest Leimar Pärtmaa, kadettidest – Karlis Hallik ja Hindrek Käppa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles