Loomekeskuses tiksub laupäeval «Kellawärk»

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainiturg «Kellawärk» lööb letti Tartu loomemajanduskeskuses tegutsevate ettevõtete ja külalisdisainerite loodud ehted, loodustooted, keraamika ning palju muud.

Lisaks noorte disainerite toodete vaatamisele ja ostmisele saab õpitubades proovile panna ka enda loomingulisust, valmistades ise toredaid jõulukingitusi, vahendas linnavalitsuse pressiteade. Näiteks jõulukaunistusi, küünlaid, looduslikke vannitooteid, ehteid, maiustusi ja palju muud.

«Kellawärgi» projektijuhi Helen Puistaja sõnul on disainiturule oodatud kõik, kes otsivad mõnd erilist kingitust või soovivad nii endale kui ka sõpradele ühte mõnusat loomingulist elamust.

Võrreldes eelmise aastaga on disainiturg laienenud kahte majja. «Kalevi 15 majas on avatud disainimaja kauplus. Sinise maja vallutavad aga õpitoad - saab osaleda üheksas erinevas töötoas, lisaks on neid veel ka Villamajas,» kirjeldas Puistaja.

Disainituru ajal on avatud ka loomemajanduskeskuse ettevõtete kontorite uksed ning võimalus on nende tegemistega tutvuda.

Loomemajanduskeskus ootab disainiturule laupäeval, 10. detsembril kell 11–17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles