Uus kiirsöögikoht pakub pitsat ja kebabi

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue toidukoha veidi idamaises stiilis
 kujundatud söögisaali ilmestab suur 
seinamaal.
Uue toidukoha veidi idamaises stiilis kujundatud söögisaali ilmestab suur seinamaal. Foto: Sille Annuk

Novembri alguses avatakse Narva mäe all uus kiirsöögikoht, mis hakkab klientidele pakkuma pitsat ja kebabi ning annab tartlastele veel ühe võimaluse tellida kiire kõhutäis koju.

Kebab Pitsa omanik Aivo All ütles, et on tahtnud sellist kohta teha Tartusse juba ammu ning sai idee Soomest. «Ma olen elanud mõne aja Soomes ja kuna päris sellist kohta Tartus ei ole, siis tekkiski mõte proovida,» lausus All. «Siin pakutakse küll mõnes kohas kebabi, aga sellist õiget ei ole. Ei tea, kas maitseained on teised, aga mingi asi on vale.»

Omaniku sõnul ongi menüü pearoogadeks pitsad ning kebabieined riisi ja kartuliga. Einehinnad jäävad 2,5 ja 4 euro vahele. Samalaadne söögikoht Square Kebab avati Alli sõnul tänavu suvel Tallinnas, kus roogi valmistavad türklased.

Kiirtoidukoht alustab aadressil Narva maantee 113, kus varem tegutses vanavarapood. Söögikohas hakkab tööle neli inimest ning korraga mahub sööma 20–24 klienti. Kuigi tiheda liiklusega tänava ääres asuva söögikoha juures on autoga keeruline parkida, ei tohiks asukoht olla Alli arvates miinuseks.

«Sellepärast ma ei pelga. Mul oli Soomes kebabini 300 meetrit. Kui kõht on ikka tühi, siis ma kõnnin selle maa. Ei ole mingit probleemi,» ütles All ja loetles teisigi edukalt tegutsevaid söögikohti, kus parkimisvõimalused pole kõige paremad.

Samuti loodab ta klientideks meelitada Narva maantee ühiselamutes elavaid üliõpilasi.

«Kõik oleneb sellest, kuidas kebabi pakutakse, ja ma arvan, et see, mis ma teen, on teistmoodi. Need inimesed, kes on Soomes käinud, oskavad seda tahta,» lausus All ning kinnitas, et maitseelamused on kindlasti teistsugused, kui siiani linnas pakutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles