Tartumaal hukkus liiklusõnnetuses jalgrattur

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariipaik Aovere lähistel Inglimäe nõlval Jõhvi-Tartu maanteel.
Avariipaik Aovere lähistel Inglimäe nõlval Jõhvi-Tartu maanteel. Foto: Risto Mets

Täna päeval juhtus Tartu vallas traagiline avarii jalgratturiga, liiklusõnnetuses hukkunud isik on tuvastatud, tegemist oli 37-aastase mehega.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus 23. septembril kella 13.10 ajal Tartu vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 124. kilomeetril Aovere ristist veidi maad Tartu linna suunas. Kokkupõrkes Scania veokiga hukkus jalgrattur.

Veoki alla jäänud mees oli tumedate juustega. Seljas oli tal sini-musta-valget värvi jalgratturi spordikostüüm ja punane T-särk. Peas beeži värvi sini-mustade triipudega kiiver. Jalas valged Nike tossud ja valged sokid. Jalgratas oli hõbedast värvi Nishiki, musta värvi pakiraamiga.

Liiklusõnnetuse üksikasjad on väljaselgitamisel.

Praegu on teada see, et veoauto sõitis Tartu suunas, jalgrattur aga vastassuunas. Miks sõitis rattur veokiga samas suunavöötmes, selgub loodetavasti politsei alustatud uurimise käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles