Tartu rahvaülikoolis algas 25. õppeaasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulab Tartu rahvaülikooli segakoor. Illustreeriv foto.
Laulab Tartu rahvaülikooli segakoor. Illustreeriv foto. Foto: Margus Ansu

Tartu rahvaülikool on koolituskeskus, milles ühe õppeaasta jooksul õpib üle 4500 inimese kokku 350 õpperühmas.

Rahvaülikooli koolitusjuht Kaisa Hansson loetleb tänavusi kõige värvikamaid uusi kursusi.
Need on loovkirjutamine, ikoonimaalimine, mahekosmeetika, kõlavöö meisterdamine, seentega lõngade ja kangaste värvimine, kokkamis­kursused – martsipan, tordikaunistused, kringlitegu –, meigikoolitus, patsisoengute tegemine, pilates, Peeter Volkonski kultuuriklubi «Helikirev maailm», kursused ooperigigantidest ja flamenko­kultuurist ning palju muud.

Rahvaülikooli kursusi juhendab 150 õpetajat, kelle hulgas on tunnustatud koolitajad, kunstnikud, muusikud ja teised põnevad persoonid.

Kursus «Uuesti õppima» hakkab Tartu rahvaülikoolis koos käima ühel või kahel korral nädalas oktoobrist detsembrini. Järjekordset uut algust plaanitakse 4. oktoobril.

Kursusele on oodatud põhikooli või gümnaasiumi pooleli jätnud noored, kel tulevik nukker tundub.
«Uuesti õppima» kursus on osalejatele tasuta ja saab teoks tänu Euroopa sotsiaalfondi ja Eesti riigi programmile «Täiskasvanute koolitus vabahariduslikes koolituskeskustes». Kogu teave asub internetiaadressil www.rahva­ylikool.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles