Valgamaal sai seitse inimest avariis vigastada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich / Postimees

Valgamaal Hellenurmes sõitis auto teisele tagant otsa, seitse inimest viidi haiglasse.

Kell 18.30 toimunud õnnetusse sattusid Citroen Berlingo ja Volkswagen Transporter Combi. Volkswagen, milles viibis ainult juht, sõitis tagant otsa Citroenile, milles oli kuus inimest.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel ütles Postimees.ee'le, et Volkswageni juht oli kaine ning pärast tervisekontrolli lubati ta kodusele ravile. Citroenis olnutest said raskemaid vigastusi juht ja kõrvalistuja, kaks autos olnud last (2005. ja 2007. aastal sündinud) said kergeid vigastusi. Teiste asjaosaliste kohta politseil andmeid pole.

Peiteli sõnul olid politseinikud veel kell kümme õhtul sündmuspaigal ja uurisid õnnetuse asjaolusid. Teeolud olid head ning kuna Volkswageni juht oli kaine, põhjustas õnnetuse tõenäoliselt valesti valitud sõidukiirus, ütles Peitel. Juhi suhtes on algatatud väärteomenetlus ja õnnetuse asjaolud selgitab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles