Lugeja fotod: üks buss lõhkus teise tagaklaasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Nõlvaku bussipeatuses sõitis üks buss peegliga teisel katki tagumise aknaklaasi.
Tartus Nõlvaku bussipeatuses sõitis üks buss peegliga teisel katki tagumise aknaklaasi. Foto: Kristo Nikkolo

Täna hommikul tuli paljudel Annelinna elanikel ilmselt pisut kauem bussi oodata, sest kaks nende poole teel olnud ühissõidukit sattusid avariisse.

Kella 7.30 ajal sõitis buss nr 3 Nõlvaku peatusest valja, kuid nii õnnetult, et purustas küljepeegliga ees seisnud nr 16 bussi tagaakna. Postimehele fotod saatnud Kristo Nikkolo istus samal ajal nr 16 bussis tagumises nurgas.

«Pauk oli väga vali ja ehmatas ikka korralikult. Kannatada ma õnneks ei saanud. Kandsin paksu nahktagi, klaasikillud kukkusid kergelt selga,» kirjeldas Nikkolo.

Bussijuht käitus reisija kinnitusel viisalalt ja rahulikult. Ühissõidukis viibinud umbes kaheksale reisijale selgitas sohver, et augustatud pilet kehtib ka teises bussis.

Sebe Tartu linnaliikluse juht Üllar Kaljuste ütles, et bussi tagaklaas tuleb välja vahetada. See maksab umbkaudu 320 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles