Politsei otsib liiklusõnnetuste tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval ja neljapäeval juhtus Tartus neli liiklusõnnetust, mille asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei inimeste abi.


Kolmapäeval kella 19.28 ajal juhtus liiklusõnnetus Kroonuaia ja Emajõe tänavate ristmikul, kus Volkswagen Golfi juhtinud mees sooritas parempööret ning põrkas kokku temast paremalt möödunud rolleriga. Sõiduauto liikus mööda Kroonuaia tänavat suunaga Emajõe tänava poole ning roller liikus omakorda mööda Kroonuaia tänavat suunaga Herne tänava poole, teatas Lõuna prefektuur.

Samal päeval kella 20.45 ajal teatati avariist Tähe tänaval, kus põrkasid kokku tumehalli värvi Honda CR-V ja musta värvi BMW. Juhid ei jõudnud süü osas kokkuleppele, mistõttu kutsuti sündmuskohale avariid lahendama politsei.

Veerand tundi hiljem juhtus liiklusõnnetus Riia ja Akadeemia tänavate ristmikul, kus jalakäija ületas punase fooritulega sõiduteed ja sai löögi sõidukilt Opel Omega.

Neljapäeval, 9. juunil kella 15.20 paiku sõitis Ilmatsalu tänaval väidetavalt tumesinist värvi Volkswagen Passat otsa Ford Escortile ja lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kel on informatsiooni kirjeldatud avariide kohta, palutakse ühendust võtta politsei telefonidel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles