VK Janika rühm Sunshine võitis juunioride MM-il pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine võitis MM-il pronksi.
VK Janika Sunshine võitis MM-il pronksi. Foto: VK Janika.

Vigos toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel võitis VK Janika rühm Sunshine kahekümne ühe võistkonna seas pronksmedali.




Väga raskes võistluses, kus konkurents oli tugev,  sooritas rühm finaalis veatu ning kindla katse, saades hindeks  17,2 punkti. Võistluste kaksikvõit läks Venemaale. Kulla võitis Venemaa Roxett ja hõbeda Venemaa võistkond Sonett.


MM korraldajatele võib ette heita võistluse pooletunnist edasilükkamist, mis tähendas võistkondadele kahte soojendust ja suurt psühholoogilist pinget. Sunshine jätkab juunioriklassis võistlemist ka 2011 aasta sügisel. Alates 2012-st aastast siirdub Sunshine täiskasvanute vanusklassi.


Võistkonda treenivad Maire Kamarik, Kristiina Noor ja Jelena Karpova. Pronksmedali võitsid Marlen Miilaste, Merili Savolainen, Evelin Mutli, Ilona Aigro, Maris Pagel, Laura Varblane, Heleri Laanes, Liisa Varblane ja Maret Viirma.

VK Janika rühm Melisande sooritas finaalvõistluses väga hea ja emotsionaalse katse ning  kohtunikelt saadi 16,5 punkti ja seitsmes koht.


Võistkonnas võistlesid Berta Nõmmsalu, Riin Kiho, Elerin Kivi, Monica Kiisler, Helen Linnok, Mirjam Jurs, Carmel Kallemaa, Ketter Ojakivi ja Liisa Saveljev. Treenerid Tuulika ja Janika Mölder.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles