Tartu abilinnapeaks tõuseb Tiia Teppan

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiia Teppan.
Tiia Teppan. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna õhtul koos istunud Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esitada homsel volikogu istungil uueks abilinnapea kandidaadiks Tiia Teppani. Isamaa ja Res Publica Liit aga pakub oma abilinnapeakohtadele ilmselt Jüri Kõre ja Argo Annuki.

«Meie kandidaat on Tiia Teppan, kes hakkab juhtima haridust, kultuuri ja sporti. Ta on tugev töötegija ja ennast igati tõestanud. Näiteks on ta saanud väga hästi hakkama ka Aura veekeskuse juhtimisega,» ütles linnapea Urmas Kruuse. Tiia Teppan on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna. Seda, kelle hulgast Teppan valiti, Kruuse ei avalikustanud.

Lisaks haridusele, kultuurile ja spordile, jääb Reformierakonnale linnas juhtida veel linnamajanduse, planeerimise ja arhitektuuri valdkond. Seda jääb kureerima senine abilinnapea Raimond Tamm.

Isamaa ja Res Publica Liidule jääb juhtida sotsiaalvaldkond, lisaks veel rahandus, linnavara, ettevõtlus ja turism. IRLi Tartu piirkonna juht Peeter Laurson ütles, et kandidaatide nimed kinnitatakse juhatuses homme hommikul. Samas kinnitas Laurson, et Tartu Postimehes ilmunud nimed, Jüri Kõre ja Argo Annuk, on kandidaatidena välja pakutud ning ilmselt nad ka kinnitatakse. Samuti tõuseb volikogu esimehe kandidaadiks ilmselt Mihhail Lotman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles