Luubi all on noormeeste tervis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mehed liikuma»-projekti eestvedamisel on 6. mail esimest korda Tartumaa noormeestele suunatud tervisefoorum.


Kell 10 algav ja kella 15 paiku lõppev üritus on Nõo põhikooli aulas ja Nõo spordihoones ning sinna on oodatud Tartumaa üldhariduskoolide 9.–12. klassi noormehed.

Foorumi esimeses osas räägitakse laiemalt meeste tervisest ja nende riskikäitumisest, tervislikest eluviisidest ja meeste rollist ühiskonnas. Üritusel astuvad lektoritena üles meestearst Kristo Ausmees, riigikogu liige Tarmo Leinatamm, laulja Gerli Padar, politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo juhataja Indrek Koemets, kaitseressursside ameti peaspetsialist Janno Isat ja Tartu Kiirabi koolitusjuht Andras Laugamets.

Päeva teises osas on minimess, kus oma igapäevast tegevust tutvustavad Lõuna-Eesti päästekeskus, Tartu Kiirabi, politsei- ja piirivalveamet, maanteeamet, spordimeditsiinikeskus Vomax, kaitseressursside amet, meditsiinilabor Quattromed HTI ja Aide autokool.

Tartumaa noormeeste tervisefoorum peetakse projekti «Noored Tartumaa mehed liikuma» raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles