Suurpuhastus toob turuhoonesse puhkepäeva

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu turuhoone uksel ripub silt, mis teavitab suurpuhastusest.
Tartu turuhoone uksel ripub silt, mis teavitab suurpuhastusest. Foto: Risto Mets

Seitse päeva nädalas töötav Tartu turuhoone hoiab esmaspäeval, 25. mail oma uksed lukus, sest majas tuleb ette võtta suurpuhastus.

«Korra aastas enne suurt suve oleme suurpuhastust ikka teinud,» rääkis ASi Tartu Turg juhataja Jaak Adamsoo. Ta lisas, et maja on iga päev avatud ja see üks päev tuleb põhjalikuks koristamiseks lihtsalt võtta, teisiti ei saa. Esmaspäevad on turul ka tavaliselt kõige rahulikumad.

Ära on plaanis pesta kõrgelasuvad aknad ning pühkida ämblikuvõrke kohtadest, kuhu koristajad tavaliselt ei ulatu. Samuti nihutatakse paigast müügiletid, et nendegi alt kraamida. Lisaks on plaanis teha prussakatõrjet.

Päev hiljem avab turuhoone taas uksed. Esmaspäeval on aga avatud turuhall, kus pakutav kaup on üsna sarnane, kinnitas Adamsoo. «Liha ja singid on lettidel, keegi nälga jääma ei pea,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles