Jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlused jätkuvad

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlused jäid eile Limnoloogia kandis katki, kuid jätkuvad täna Viljandimaal.
Jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlused jäid eile Limnoloogia kandis katki, kuid jätkuvad täna Viljandimaal. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Eile katkestati ohutuskaalutlustel jääpurjetamise EM-i etapp Võrtsjärvel Limnoloogias, täna jätkub see teisel pool kallast siiski.

Korraldajad otsisid eile lahendusi, kuidas meistrivõistlustega jätkata. Täna hommikul lubasid nad teada anda, kas üritus jätkub Eestis või lähevad nad paremaid tingimusi otsima mujale.

Juba eile selgus aga, et võistlus jätkub täna Valmas, Viljandimaal. Võistlustules on mitu eestlast.

Kuldgrupis on pärast esimest võistluspäeva ja nelja sõitu eestlaste hulgas kõrgeimal ehk kuuendal kohal Jaan Akermann (PJK), üheksandal kohal on Vaiko Vooremaa (KJK). Kokku jätkab kuldgrupis neli eestlast: lisaks Akermannile ja Vooremaale veel 33. kohal Kevin Grass (SMS) ja 35. kohal paiknev Hardi Laurits (JK MK).

Kuldgrupi liider on Karol Jablonski Poolast, 11 punktiga jääb temast maha poolakas Michal Burczynski ning kolmandal kohal on lätlane Madars Alvikis, kes kaotab liidrile 17 punkti.

Kuldgrupis võistleb EMi parimate kohtade eest 45 sportlast. Hõbegrupis jätkab sõite 39 sportlast, nende hulgas viis eestlast, kellest seitsmendal kohal on Rene Riim (SMS), 16. kohal Marek Lentsius (JK MK), 20. kohal Jürgen Kukk (JK MK), 33. kohal Karl-Robert Trink (PJK) ja 39. kohal Valdo Pärtel (HJK).

Pronksgrupi 42 võistleja hulgas jätkavad võistlust kaks Eesti jääpurjetajat: Rasmus Maalinn (PJK) on seal 13. ja Toivo Aardemaa (HJK) 15. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles