Kohvikuruumid leidsid üürniku

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli 5 kohvik.
Rüütli 5 kohvik. Foto: Sille Annuk

Endised Pere Leiva kohviku ruumid Tartus aadressil Rüütli 5 võtab üle osaühing Eva Boutique ning hakkab nende eest maksma 210 kr/ruutmeetrilt kuus. Ehkki konkursitingimused võimaldavad konkurentidel esitada 30 päeva jooksul vaidlustusi, loodab linnavalitsus jõuda üürilepingu sõlmimiseni juba lähemal ajal.


Alates juulist loobus äriruumide senine rentnik AS Pere Restoranid Rüütli tänaval tegutsemisest ning kolis Ülikooli kohviku ruumidesse. Linnavalitsus kuulutas seejärel välja uue konkursi ning abilinnapea Margus Hansoni hinnangul korraldasid huvilised lausa ülepakkumise.

«Arvestades, et viimasel ajal oleme pidanud rahuldama vaid üüri vähendamise taotlusi, ei osanud me nii tõsist pakkumist arvata,» sõnas Hanson.

Ruumidele on linn seadnud kohustuse jätkata kohvikuna. Kuna aga kohviku köök pole kuigi suur, ei saa seal päris restorani mõõtu söögikohta avada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles