Vabatahtlik pühendab oma aja lastele

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Tamm töötab Tartu laste tugikeskuses. Ta tegeleb enda sõnul asjadega, mis talle meeldivad, ning seega leiab ta ka vabatahtliku tööks piisavalt aega.
Evelin Tamm töötab Tartu laste tugikeskuses. Ta tegeleb enda sõnul asjadega, mis talle meeldivad, ning seega leiab ta ka vabatahtliku tööks piisavalt aega. Foto: Margus Ansu

Evelin Tamm on sotsiaaltöötaja ning tegeleb juba kolm aastat vabatahtlike projektiga «Vanem vend, vanem õde». Viimased viis aastat on ta aktiivselt tegutsenud ka Tartu ülikooli kliinikumi lastefondis. Vabatahtliku töö eest saab Tamm järgmisel kuul suure tunnustuse osaliseks.

Tamm on valitud üleriigilise vabatahtlike tunnustamise «Märka vabatahtlikku!» raames aasta vabatahtlikuks ning on üks 17 inimesest, kes saab Eesti vabariigi presidendilt 7. detsembril aumärgi.

Tamm oli enda sõnul väga üllatanud, kui sai teada, et on teeninud aumärgi ning teinud midagi sellist, mis on silma paistnud. «Ma tegelen nende asjadega, mis mulle meeldivad, ning see kõik tuleb hästi loomulikult, seega tunnustust ma küll ei oodanud,» rääkis ta.

Kui küsida Tammelt, kus see aeg tuleb, ei oska ta vastata, sest tema sõnul tuleb aeg lihtsalt iseenesest, sest tegeleb asjadega, mis talle meeldivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles