Fotod: inetu autoromu seisab kuude viisi lasteaia juures

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Krõlli lasteaia juures Anne tänaval seisab parkimisplatsil juba pikemat aega punane Saab sõiduauto, mille välimuse on vandaalid muutnud väga näotuks. Lapsevanemad on korduvalt pöördunud linnavalitsuse poole palvega, et romu minema viidaks, kuid masin püsib truult oma kohal edasi.

Septembrikuus kadusid masinal alt rattad. Puruks on pekstud kõik klaasid välja arvatud tagaklaas. Sel nädalal eraldus masina kere küljest ka kapott ning nüüd on näha, et autol pole isegi mootorit.

Olukorrast nördinud linlased pöördusid Tartu Postimehe poole küsimusega: huvitav, kui kaua läheks sellise autoromu ära viimisega aega, kui see oleks pargitud linnapea või mõne teise tähtsa linnaametniku akna alla?

Linnavalitsuse heakorratalitusest on elanikud teada saanud, et masin kuulub ühele 22-aastasele mehele, kes elab Soomes. See tehti kindlaks auto VIN-koodi abil, sest riiklikke registreerimisnumbreid sõidukil enam pole. Omanikule on saadetud kirjalik teatis, et ta masina minema viiks aga seda pole juhtunud ning linnaametnike kinnitusel enamat teha ei saagi. Politseisse helistades on vastatud vaid, et tulge tehke avaldus.

Nii pöördusidki elanikud Tartu Postimehe poole. Ehk oskavad lugejad anda soovitusi, mida teha, et lasteaia ja elumajade juurest auto minema saaks ning see oleks juriidiliselt korrektne?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles