Rocki korvpallimeeskonna koosseis selgub lähipäevil

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki mängijad Emajõe ääres jooksmas (pildil Augustas Peciukevicius ja Valmo Kriisa).
TÜ/Rocki mängijad Emajõe ääres jooksmas (pildil Augustas Peciukevicius ja Valmo Kriisa). Foto: Kristjan Teedema / Postimees

TÜ/Rocki algava hooaja koosseis peaks selguma lähipäevil ning klubi kinnitusel ei erine see eriti eelmisest hooajast.

TÜ akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juhi Andres Ottenderi sõnul pole Rocki koosseis võrreldes kevadega väga palju muutunud. «Meil endal on pilt selge ja võrreldes suve algusega pole see väga palju muutunud. Aga meestega on räägitud siiani vaid suusõnaliselt, sest tasude maksmise suhtes pole endiselt selgust,» lausus ta.

«Mängujuhi kohale peaks tulema juurde Tanel Sokk, aga pikkade osas on asi veel lahtine. Me arvestame ka Janar Taltsiga, aga muidugi tahaks ühte pikka juurde saada. Aga kui raha ei ole, siis ei saa. Selle nimel praegu töö käib, et raha leida,» rääkis Ottender.

Eile osalesid Rocki treeningul seitse meest: Janar Talts, Augustas Peciukevicius, Valmo Kriisa, Saimon Sutt, Kent Kaarel Vene, Marek Doronin ning uue mehena Tanel Sokk.

Täna-homme peaks meeskonnaga liituma ka Eesti rahvuskoondisega Hispaanias turniiril käinud Timo Eichfuss, Tanel Kurbas, Gert Dorbek ja Joosep Toome. Samuti oodatakse meeskonda Kristen Meis­terit, kelle sõjaväeteenistus lõpeb septembri lõpus.

Ottenderi sõnul on Rockil korvi alla igal juhul täiendust vaja, sest kui keegi pikkadest peaks vigastusega kõrvale jääma, läheb raskeks. «Eks erinevaid nimesid on vaadatud, mehi analüüsitud ja agentidega räägitud, aga sel teemal on praegu veel vara midagi kindlat öelda,» sõnas ta.

Tartu Postimehe andmetel on olnud üks kandidaat 206 sentimeetri pikkune ameeriklane Justin Ward, kes mängis eelmisel hooajal Leaklandi meeskonnas. «Kõik sõltub meie rahakotist,» lausus Otten­der. Ta kinnitas, et mängijatega soovitakse lepingud sõlmida sel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles