Kabinas tuleb esimest korda triatlon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Kalev Saar

Luunja kultuuri- ja vabaajakeskus ja rahvatantsuselts Trambali  korraldavad 3. augustil Kabina triatloni. Spordiüritus tutvustab triatloni kui tervislikku mitmekülgset spordiala ja annab võimaluse võistelda noortele, algajatele ning harrastussportlastele.

Võistluskeskus asub Luunja vallas Kabina karjääri juures ja samas paigas on ka finiš. Lastedistantsile, mis koosneb 120 meetri ujumisest, 5 kilomeetri rattasõidust ning ühe kilomeetri jooksust lubatakse aastail 2001–2004 sündinud lapsi. Start antakse kell 13.

Noored, kes on sündinud enne 2001. aastat, ja täiskasvanud võistlevad põhidistantsil algusega kell 14. Distantsi pikkus on 300 meetrit ujumist, 12 rattasõitu ja 5 kilomeetrit jooksu.

Võistluse juhendiga saab tutvuda Luunja kultuuri- ja vabaajakeskuse kodulehel www.luunja.ee/kultuurimaja. Võistlejate kirjapanek kestab 31. juulini. Lastele ja eelregistreerunutele on võistlusest osavõtt tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles