Herne tänaval prooviti teist päeva järjest maja süüdata

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herne tänaval üritati juba teist päeva maja süüdata.
Herne tänaval üritati juba teist päeva maja süüdata. Foto: Kristjan Teedema

Eile kella ühe paiku päeval sai häirekeskus teate, et Supilinnas Herne tänaval üritati maja põlema panna. Üleeile saadi täpselt samasuguse teade ning eelduste kohaselt on tegemist sama inimesega. Politseil õnnestus süütaja seekord tabada.

Sarnaselt kolmapäevase juhtumiga, prooviti põlema süüdata jälle maja välissein. Maja suuremaid kahjustusi ei saanud, sest mõlemal juhul on enne päästjate saabumist suudetud kohalike elanike abiga põleng kustutada.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja sõnul oli juhtumi ajal ümbruskonnas palju inimesi, kelle abiga suudeti oletatav süütaja kinni pidada ning politseile üle anda.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri kinnitusel on sündmuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustatud kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb süütamist.

Kõik asjaolud on veel väljaselgitamisel. Samuti kinnitas prokuratuur, et kuriteo toimepanemises on alust kahtlustada 1977. aastal sündinud naist.

Kahtlustatav ei ole veel üle kuulatud, kuna ta viibib raviasutuses arstide järelevalve all.

Üleeile rääkis Herne 12 elanik Jaan (täisnimi toimetusele teada), et maja on proovitud korduvalt süüdata. Nii naabruskonna elanikud kui ka maja elanik väitsid, et süütajaks on naisterahvas, kes on sarnaseid tegusid toime pannud ka varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles