Tartu valis aasta teoks suured teetööd linnaserval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu aasta teo väljakuulutamine raekoja saalis. Pildil Tartu linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool (paremal) ning maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal.
Tartu aasta teo väljakuulutamine raekoja saalis. Pildil Tartu linnamajanduse osakonna asejuhataja Andres Pool (paremal) ning maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal. Foto: Margus Ansu

Täna keskpäeval kuulutati Tartu raekojas välja linna aasta tegu, milleks on Lääneringtee ja Idaringtee esimese etapi valmimine.

Tartu linnavalitsuse ja ajalehe Postimees ühisel konkursil hääletuse võitnud tegu sai auhinnaks klaasikunstnik Kristiina Uslari installatsiooni «Endless».

Kokku anti aasta teo valimisel 6060 häält nii Tartu linna kui ka Postimehe veebilehel. Samuti ajalehest talonge välja lõigates ja toimetusele saates.

Tartu linna ja ajalehe Postimees koostöös anti aasta teo tiitel välja juba 16. korda.


Teised auhinnatud aasta teod:

Tudengisatelliidi ESTCube-1 orbiidile saatmine

Öölaulupidu «Järjepidevus»

Peetri kooli taasavamine

Loodusmaja valmimine ja park selle ümber

Linnaliinibusside reaalaja infosüsteem

Lastekodu Käopesa kolm uut peremaja

Emajõe vasakkalda rekonstrueerimine ja vaateplatvormi rajamine

Julia Beljajeva maailmameistritiitel ja Euroopa naiskondlik hõbemedal vehklemises

Jaak Juske raamat «Lood unustatud Tartust»

Linnafestival UIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles