Tartu tunnustas tegusamaid noori ja noorsootöötajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsel Tartu noorsootöö tunnustusüritusel pärjati tublimaid tegijaid. Aasta nooreks nimetati Mari Siilsalu, aasta noorsootöötajaks aga Siiri Oras ning silmapaistvaimaks noorsootööasutuseks Tähe noorteklubi.

Aasta noor Mari Siilsalu sai tunnustuse suure panuse eest turvalise koolikeskkonna loomisse ja kogemusnõustamise edendamisse Tartus, vahendas linnavalitsuse pressiteade. Aasta noorsootööasutus, Tähe noorteklubi, paistis silma noorsootöö teenuste arendamise ja noortesse ettevõtliku vaimu süstimisega. Aasta noorsootöötaja Siiri Oras sai pärjatud hingega tehtud töö eest ning noorte oskusliku motiveerimise ja juhendamise eest.

Aasta noorte omaalgatus on linnafestival UIT ehk Tartu linnaruumi uuel moel avastama ja eri kunstiliike ühendanud kultuuripidu. Aasta noortesündmus on Annelinna koolide laulu- ja tantsupidu.

Aasta noorteühing on Tartu Ülikooli üliõpilasesindus, mis esindab väärikalt tudengeid ja julgustab neid osalema Tartu linna arengus. Aasta laste- ja noortesõbralik tegu on heategevuslik projekt JCI Jõulupuu, mis aitab tuua jõulurõõmu Tartu peredesse.

Tänukirjad pälvisid veel Milvi Puis, kes on 40 aasta jooksul kasvatanud mitu põlvkonda tõelisi käsitööoskusi hindavaid ja valdavaid noori. Samuti Martin Noorkõiv, kes on loonud ühiskonna valupunktidele innovaatilisi lahendusi ning inspireerinud kaaslinlasi.

Tunnustusüritusel anti Eesti Tantsuhariduse Liidu poolt üle ka G. Neggo tantsupreemia Anne Tamm-Kivimetsale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles