Lapsevankrit lükanud naine tegi tänaval kahtlasi manöövreid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsevanker. Foto on illustratiivne.
Lapsevanker. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva õhtul teatati Tartu politseile Rahu tänaval lapsevankrit lükkavast naisest, kes oli helistaja arvates alkoholijoobes.

Vahejuhtumist teatati 7. detsembril kella 17 paiku, vahendas Lõuna prefektuur. Kohale sõitnud politseipatrull leidis lapsevankriga kummalisi manöövreid teinud naise samalt tänavalt üles ning tuvastas tal tõepoolest alkoholijoobe.

Peagi saabus käru juurde ka lapse isa. Ka tema oli napsitanud. Vankris oli nende ühine neljakuune laps. Kuna imik oli õues viibinud juba kaua, kutsus politsei esmalt sündmuskohale kiirabi, kes lapse üle vaataks. Tema tervislik seisund oli hea. Edasi otsustati laps tema turvalisuse tagamiseks viia lastehaiglasse. Vanemad saadeti koju välja magama.

Mõne tunni möödudes tulid lapsevanemad haigla juurde ning keeldusid sealt lahkumast. Politsei tuvastas, et naine ei olnud vahepeal kainemaks saanud ning vanematele selgitati, et sellises seisundis ei ole nad võimelised lapse eest hoolt kandma. Juhtumiga tegelevad edasi lastekaitsetöötajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles