Finaalsaate laulupaar tegi proovi Vanemuises

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hanson ja Tanja Mihhailova Vanemuise neljanda korruse prooviruumis.
Margus Hanson ja Tanja Mihhailova Vanemuise neljanda korruse prooviruumis. Foto: Margus Ansu

Pühapäeval kohtuvad Pärnu kontserdimaja laval ja ühtlasi telesaate «Laulud tähtedega» finaalis laulupaarid Tanja Mihhailova ja Margus Hanson ning Lenna Kuurmaa ja Artur Talvik.


Kuidas läheb konkurentidel finaalis? «Neil läheb hästi,» ütles Artur Talvik. «Nad on kasvavas tempos arenenud ja nende koostöö on hakanud aina rohkem klappima. Margusel on löönud sära silma, alguses oli ta natuke tuim ja tuhm.»

Lenna Kuurmaa ja Artur Talvik laulavad Tõnis Mägi laulu «Ilus oled, isamaa», Vanilla Ninja esituses eurolauluvõistluse finaalis kõlanud «Cool vibes» ja saatesarjas «Laulud tähtedega» kõlanud mustlasloo «Kirilind».

Kuidas läheb konkurentidel finaalis? «Neil läheb hästi,» ütles Margus Hanson. «Ma usun, et nad teevad oma parima etteaste.» Tanja Mihhailova ja Margus Hanson esitavad pühapäeval finaalis laulu «Another country song», millega on ansambel Nightlight Duo osalenud eurolauluvõistluse Eesti finaalis, laulva revolutsiooni aegse «Isamaa ilu hoieldes» ning saatesarjas kõlanud uudses töötluses «Põgene, vaba laps!».

Homses Tartu Postimehes on lugeda reportaaž sellest, kuidas Tanja Mihhailova ja Margus Hanson tegid teisipäeval Vanemuises kolmveerand tundi proovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles