Loodusmaja peab jõululaata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 7. detsembril kell 11–16 on Tartu loodusmajas (Lille 10) heategev jõululaat. Samal päeval kell 12–15 oodatakse igas vanuses loodusehuvilisi talvistesse töötubadesse.

Loodusmaja juba tavaks saanud heategevuslaadal pakuvad loodusmaja huviringide õpilased omavalmistatud jõuluehteid ja -kinke, põnevaid hoidiseid, mõnusaid maiuseid ning hoole ja armastusega valmistatud käsitööd. Õnne saab proovida loosiratast keerutades, avatud on smuutibaar, pakutakse kosutavat teed.

Kõik laadalised, nii müüjad kui ka ostjad, teevad suure heateo loodusmaja kilpkonnadele, kuna osa jõululaada müügitulust läheb sel aastal kilpkonnabasseini uue ventilatsioonisüsteemi toetuseks.

Neile, kes pole veel jõudnud sügisel avatud Tartu uut loodusmaja külastada, avaneb selleks hea võimalus samal päeval kell 12–15, kui kõigis ruumides käib vilgas meisterdamine. Avatud on tasuta õpitoad ning mõnusat jõulueelset nokitsemist jätkub kõigile huvilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles