Rocki ja Uros Lukovici teed lähevad lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistriliigas alistas TÜ/Rock kodus Rakvere Tarva 77:58 (pildil Uros Lukovic).
Eesti meistriliigas alistas TÜ/Rock kodus Rakvere Tarva 77:58 (pildil Uros Lukovic). Foto: Margu Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond ning tsenter Uros Lukovic lõpetasid poolte kokkuleppel lepingu ning meeskond läheb homsele euromängule vastu juba ilma serblaseta, annab teada ülikooli spordiklubi.

„Meil on olnud tõsiseid jutuajamisi juba varemgi, sest Urosil on meeskonda ja keskkonda sissesulamisega olnud raskuseid. Pärast nädalavahetuse mänge võtsime mõtlemisaja ning täna omavahel otsustasime, et mõlemale poolele on lepingu lõpetamine parim lahendus,“ sõnas peatreener Gert Kullamäe. „Tahan teda klubi poolt tänada siin oldud kolme kuu eest ja soovime tuult tiibadesse karjääriredelil.“

213 cm pikkune tsenter Uros Lukovic esindas TÜ/Rocki meeskonda kolmes ametlikus sarjas kokku 16 korral. Lisaks ka kontrollturniirid. Eurochallenge kahes mängus kogus tsenter keskmiselt 13,5 punkti ja 6 lauapalli. Balti liigas jäi mehe saagiks keskmiselt 9,2 punkti ja 4,2 lauapalli ning Eesti meistriliiga mängudes viskas ta keskmiselt 11,1 punkt ja võttis 8,3 lauapalli.

Klubi tegeleb võimalikult kiiresti Lukovicile asenduse leidmisega, aga hetkel kedagi konkreetselt nimetada on vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles