Otepää vallavolikogu esimeheks valiti Jaanus Raidal

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavolikogu istugil valiti volikogu esimees ja aseesimees. Jaanus Raidal ja Teet Reedi
Otepää vallavolikogu istugil valiti volikogu esimees ja aseesimees. Jaanus Raidal ja Teet Reedi Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna toimunud Otepää vallavolikogu istungil valiti volikogu esimeheks Jaanus Raidal, volikogu aseesimeheks sai Teet Reedi, enne volikogu istungit allkirjastati kolmepoolne koostöölepe.

Koostööleppe allkirjastasid valimisliidu Otepää Kodanik esindaja Kuldar Veere, valimisliidu Otepää esindaja Jaanus Raidal ja IRLi esindaja Urmas Kuldmaa.

Vallavolikogu esimehe kohale esitati kaks kandidaati – Jaanus Raidal (valimisliit Otepää) ja Siim Kalda (valimisliit Meie Kodanik). Volikogu esimeheks sai Jaanus Raidal 9 poolthäälega, Siim Kalda sai 5 häält. Vallavolikogu aseesimehe kandidaadiks esitati Teet Reedi (valimisliit Otepää Kodanik), kes sai valituks 10 poolthäälega.

Nii vallavolikogu esimees Jaanus Raidal kui ka vallavolikogu aseesimees Teet Reedi leidsid, et allkirjastatud kolmepoolne lepe on hea algus laiapõhjalise koostöö jaoks Otepää vallas. «Leppest peaks kasvama välja koostöö, loodan, et see lõpetab ärategemise mentaliteedi ning vähendab küünilist suhtumist ja kadedust,» ütles volikogu esimees Jaanus Raidal.

«Usume, et edasi laieneb meie koostöö veelgi,» lisas volikogu aseesimees Teet Reedi.

Järgmine vallavolikogu istung, kus valitakse vallavanemat ja moodustatakse vallavolikogu komisjonid, toimub 19. novembril kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles