Viktor Nukkast sai jälle Kallaste linnapea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Nukka.
Viktor Nukka. Foto: Margus Ansu

Kallaste linnavolikogu valis reedel kuue poolt- ja kolme vastuhäälega linnapeaks Viktor Nukka, kelle kohus tagandas kevadel sellest ametist korruptsioonikahtluse tõttu.

«Valimisliit «Kallaste – meie kodu» otsustas üles seada linnapea kandidaadina mind,» rääkis Viktor Nukka. «Enne seda otsust konsulteeriti meie linnasekretäri ja juristidega, kelle hinnangul võisin sellesse ametisse kandideerida.»

Kohtumääruse alusel tänavu märtsi lõpus ametist vabastatud Kallaste linnapead Viktor Nukkat ning Kallaste raamatupidajaid Aive Laumetsa ja Kiira Leonovat kahtlustati toona 50 000 euro linna raha varguses, selle kulutamises isiklikuks otstarbeks, sealhulgas puhkusereisidel käimiseks.

«Süüdistust pole mulle esitatud, on vaid kahtlustus,» ütles Viktor Nukka eile. «Olen rahulik ja  vaatan, mis edasi saab. Lihtsalt niisama istuda ja karta mingit tulemust pole minu stiil.»

Valimisliidus «Kallaste – meie kodu» kandideerinud Viktor Nukka (44) kogus Kallastel valimistel kõige rohkem hääli ehk 81 häält.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles